CandyBar

CandyBar voor Mac

Verander het uiterlijk van pictogrammen en het Dock

Met de probeerversie van CandyBar verander je het uiterlijk van zowel systeempictogrammen als het Dock, de opstartbalk op het bureaublad. Zo stem je de look van je Mac af op je persoonlijke smaak.In het iTunes-achtige Candybar-menu selecteer je...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Importeer en organiseer pictogrammen
  • Verander ook Dock's uiterlijk
  • Licht en strak

TEGEN

  • Onoverzichtelijk menu

Uitmuntend
8

Met de probeerversie van CandyBar verander je het uiterlijk van zowel systeempictogrammen als het Dock, de opstartbalk op het bureaublad. Zo stem je de look van je Mac af op je persoonlijke smaak.

In het iTunes-achtige Candybar-menu selecteer je linksboven welk type pictogrammen je wil veranderen: systeem-, programma-, dock- of schijficons. Het gaat hier dus niet alleen om de standaard afbeeldingen die bij mappen en documenten horen. Ook de pictogrammen voor pakweg de vuilnisbak of de Finder neem je onder handen. Dit doe je door zogenaamde iContainers te downloaden. CandyBar importeert deze pictogrammen verzamelingen automatisch. Hierna moet jij alleen plaatjes kiezen en ze over oude pictogrammen heen slepen.

CandyBar is licht, strak en veelzijdig. Zo verbouw je zelfs het Dock met een muisklik. Als je terug wil naar de originele configuratie, kan je altijd nog op de Restore-knop klikken. De menubalk bevat bovendien weblinks naar pagina's met iContainer-downloads. Desondanks is CandyBar niet de meest intuïtieve applicatie. Door de vele tabbladen en indelingen is het menu vrij onoverzichtelijk. Het duurt dan ook een tijdje voor je doorhebt wát je wáár moet doen.

Word je moe van al die saaie pictogrammen? Pimp je Mac met CandyBar.

Meeste downloads Thema's voor mac

CandyBar

Download

CandyBar 3.3.4

Beoordelingen about CandyBar

Promotie×